Indien u vragen hebt over een reservatie, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Reserveer online

Jardin Albert

Hippe zomerbar langs het Albertkanaal in Herentals. Tijdens de zomer kan hier genoten worden van een homemade cocktail, fris biertje of een homemade pizza in een groenrijke omgeving. Vlot bereikbaar met de fiets of met de auto, biedt Jardin Albert plaats voor meer dan 300 mensen met voldoende zitplaatsen in zowel zon als schaduw.

Voor het eerst gebouwd in 2019, werd Jardin Albert met zijn idyllische vakantieomgeving meteen een succes. Een grasveld omgeven door groen met uitzicht op het Albertkanaal, huisgemaakte cocktails, een variatie aan bieren en huisgemaakte pizza’s zorgen voor de perfecte combo. Jardin Albert is vlot bereikbaar zowel met de fiets als met de auto. Een leuke variatie aan zitmogelijkheden biedt voldoende plaats zowel in schaduw als in de zon. Zolang de locatie en het weer het toelaat zal Jardin Albert zijn deuren openen vanaf 26 juni t.e.m. september.

Warme hapjes

Apero kippenboutjes
Mini kaasrolletje
Mini zalm
Mini garnaal
Mini ham
Mini pizza
Mini worstenbroodje

Soepen

Kreeftensoep
Tomatenroomsoep
Aspergeroomsoepje van witte en groene asperges
Pompoensoep met stukjes zachte pompoen
Witloofsoep
Groentesoep
Kervelsoep
Broccolisoep

Koude voorgerechten

Garnaalcocktail
Krabcocktail
Rundercarpaccio met kappertjes en parmezaan
Carpaccio van verse zalm met fijne olie en limoen
Parmaham met meloen
Noorse visschotel met gerookte zalm en heilbot
Vitello tonato
Trio van wildpate

Warme voorgerechten

Koninginnehapje (vide)
Garnaalkroketjes
Kaaskroketjes
Noorse visschelp
St. Jacobsschelp op Normandische wijze
Scampi’s van de chef (kreeftensaus)
Scampi’s in lichte currysaus
Paling in’t groen
Vispannetje met kreeftensaus
Zalmfillet met preisausje
Zeetongrolletjes op Normandische wijze

Hoofdgerechten

Deze gerechten zijn steeds vergezeld van groenten en kroketten (7 stuks per persoon) of gratin. Bij wild serveren wij een appeltje of peertje met veenbessen.
Hertenfilet met wildsausje en warme garnituur
Everzwijnfilet met portosaus en warme garnituur
Hazenrug met spek en wildsausje en warme garnituur
Fazantfilet met wildsausje en warme garnituur
Trio van hert, everzwijn en parelhoen met aangepaste sausjes en warme garnituur
Stoofpotje van hert en hinde in poivradesaus
Varkenshaasje met champignonsaus en seizoengroentjes
Kalkoenfilet met champignonsaus en seizoengroentjes
Gevulde kalkoenfilet met champignonsaus en seizoensgroentjes
Lamskroontje met pepersaus
Mingnonettegebraad met champignonsaus en groentenkrans
Wild: alle soorten te verkrijgen. Bestel tijdig!

Aanvullend

Aardappelkroketjes
Gratin, huisbereid
Appeltjes met veenbessen
Peertjes met veenbessen

Warme sauzen

Champignonsaus
Peperroomsaus
Zachte currysaus
Appelsiensaus
Wildsausje
Fine champagne
Béarnaisesaus

Desserts

Advocaatmousse
Chocomousse
Tiramisu
Rijstpap van het huis
Speculaasmousse